bloglovin -

Våran tävling

Våran tävling var verkligen superkul igår :) Dock orkar jag faktist inte skriva om allt som hände här, så hänvisar er till denna blogg istället:
www.brokadekaniner.blogg.se/hostlovshoppet

Men Bella var jätteduktig, 4+2 i Krok Lätt = superstolt matte :D
Ska antagligen tävla Krok Lätt officiellt om några veckor också, hoppas hon får lika fint resultat då också :)
Vattengraven vi hade var inga problem för Bella, utan hon hoppade fint där. Det klurigaste är att banan svänger hit och dit :)


Egypten (bilder)

Hej :) Dålig uppdatering här, men har inte orkat uppdatera. Men ska visa bilder från Egypten nu iallafall :)

Vi åkte på en snorkling-utflykt, perfekt när man är rädd för fiskar ;) Sedan var vi på en Öken-utflykt, vi fick rida kamel, titta på stjärnorna och lite sånt xD
Sedan var vi mest på hotellet, fanns inte så mycke och shoppa, tyvärr =/ Men köpte en parfym på Tax-freen iallafall.


Mer bilder kmr :)


Nu åker vi snart!

Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Vi åker till Sthlm vid 24-tiden inatt, så har ganska lång tid kvar att vänta (:
Våra små bebisar flyttade vi över till Sara för ca två timmar sen, där får dom det bra. Blev mycket att bära, dock. Vi bar över hinder och lite mat och selar igårkväll, när Alva och jag städade kaninboden. Men resten bar vi över idag. Vill säga, två burar, spån, halm, hö, pellets, grönsaker och två kaniner. Tack Sara!

Nu ska jag försöka hitta på något att göra,

Kram Emma.


Grannkatten  Lova.
© Emma.J


Ny header och mer uppdatering

Tusen tack till Sara, www.sarabubbis.blogg.se (Kolla hennes blogg, helt klart besöksvärd!) som gjorde min superfina header. Det är självklart © på headern. Det är Sara och jag som fotat bilderna. Jättenöjd med headern, bloggen är superfin!

Nu till något annat. Jag ska försöka uppdatera lite mer nu, känns som att bloggen blivit bortglömd här ett tag nu. Men med ny header kan jag kanske skärpa till mig, och fixa lite nya bilder att lägga in iallafall!

Idag var Sara och Teddy här och hoppade. B & M vilade, men fick hoppa lite med Teddy, superskojigt var det :) Inget snack om att lurvbollen har livsglädje, man blir så glad när man ser honom glädjeskutta fram, sötnosen. Han är riktigt duktig på att hoppa också, bara farten som saknas. Han hoppade 20 cm hinder, och ett 30 cm hinder. Hoppas Sara får debutera med Teddy någon gång =)

Kvällen har spenderats hos mormor och morfar, jättetrevligt :) Vi åt en jättegod efterätt, Hjortron-tiramisú (hur stavas det igentligen?) var verkligen supergott, jag som är en riktig hjortronmänniska.

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på senaste avsnitten av ''Blue Water High'',

Godnatt :)


© Emma.J

Träning

Vi ska upp och träna på söndag, vi ska lämna tillbaka hindren, och samtidigt är det träning. Ett sammanträffande eller ett bevis på att jag kan få allt att gå ihop?
Ska försöka kuta iväg en snabbis till travet innan också, har kanske en rolig nyhet att berätta, men ni får vänta lite till (:

Den 12 far vi till Egypten. Sara kommer att passa Bella och Mollie, så på Måndagkväll ska burar, hinder och massa spån, halm och hö upp till Sara. Självklart också B & M.


Hoppträning

Igår hade vi hoppträning. Bella var enormt duktig och hoppade på superbra. Även Mollie var riktigt duktig. Stina är bortrest så vi tar hand om Mini, hon fick jag hoppa med. Det var riktigt kul, hon var duktig.
Teddy och Sara kom också, gud vad duktig Teddy var!





RSS 2.0