bloglovin -

En söndag i mitt liv

Denna söndag spenderades med Alva och Sara, och morgonen i skidspåren med familjen.
Sara och jag bakade chokladbollar, dom blev riktigt lyckade. Hihi, vi gick med en glasskål upp till Sara för att hämta kakao, eftersom det var slut :p
Efter middagen körde vi femkamp, precis som igår. Vi körde ägglopp, pilkastning, sprang, ehm.. kastade ringar, hoppade kaninhinder, boll-på-huvudet och bowling. Sara vann, jag kom tvåa och Alva trea.
Riktigt skoj var det, fast jag och Alva tappade våra ägg. Jag blev så sjukt stressad när Sara kom bakom mig, och började springa, och vips!

Inga bilder idag :p

Men nu ska jag iallafall se på Solsidan, det hoppas jag att du också gör :)


Bilden kommer från exempelbilderna på datorn.

80 cm!


Blev lite längdträning med Bella idag, plus friskuttning och vanlig selpromenad. Hon lyckades faktist klara 80 cm idag! Jag blev superstolt över lilltjejen. Vi har endast hoppat längd en gång tidigare, men då stannade vi på 70 cm. Hon var väldigt gosig idag, och pussades på både kläder och mig. Min fina älskling.
Gjorde helt enkelt så att jag satte upp hindret på ungefär 50 cm, sedan promenerade vi runt i trädgården. Ville Bella hoppa fick hon göra det, annars struntade vi i det. Men det ville hon, hon sprang och nosade på allt, och kanade på isen, och sedan skuttade hon över hindret :p (Jag korrade henne dock ibland när hon kommit för nära hindret)
Igentligen hade jag tänkt stanna på 70 cm idag också, men eftersom Bella var så duktig så fick hon skutta över 80 cm en gång också, innan vi avslutade med promenad. Åttio centimeter är förövrigt ingångslängden i längd.
Hoppas vi kan tävla längd sen, eftersom hon fyller 1 år 30 mars. Hon ska förövrigt reggas, på namnet Bella Notte. Mollie reggas på namnet Mollie Mus.
Tillägger även att 70 cm och 80 cm hoppades utan sele.




Oj, så lång man kan bli.


Sommar

Åh, vad jag längtar till sommaren.
Sova, sola, bada, slappa, ha skoj.
Take It Easy & Have Fun.
 
Det gäller att tänka positivt under vinterhalvåret, till exempel är det bara ca 16 veckor kvar till sommarlovet! Men då är inte lov inräknade, utan bara skoldagar.
En annan sak som gör en glad är att kolla på sommarbilder, och för att muntra upp lite slänger jag in några här också. 

Jag & Mollie.
(av Sara)



















Bells

Hon har dom senaste dagarna skuttat fritt utan sele på tomten (självklart under uppsikt) och har ibland gjort en liten visit hos grannen. Hon springer altså över skaren, med matte efter c:
  Har tricktränat lite också, hon kan stå på bakbenen. Hon har kunnat det innan, men ska fortsätta trickträna sen.

Tror inte det blir någon hoppträning den här veckan, utan vi kanske tricktränar/ friskuttar istället. Funderar på att fota henne också, om jag får lite tid över.


Jump over Lätt!

Igår hopptränade Bella, Teddy och även Mollie. Lilla Mollies hopp fångades däremot inte på bild.
Bella lilltjejen var duktig, klarade maxad Lätt-höjd på både parkbänken och Halv-tvåan. Dock minns jag inte om H-tvaåan var maxad i framkant ..


Teddy hoppar Parkbänken.


Parkbänken maxad (Lättklass)


Så kan man också gö´, token <3


Eller så <3 (fy till mig som inte släppt på kopplet !)

Usch, ser nu på flera bilder att jag har haft kort koppel! Måste verkligen tänka på det, det är inte acceptabelt.
Den som det blir jobbigt för är ju Bella, som redan har haft det tufft med hoppningen. Usch för mig!

Bilderna är fotade av mig, Emma. J eller Sara, www.sarabubbis.blogg.se
Kamera: Canon EOS 400D
Extrablixt: Canon Speedlite 430EXII
+ för ovanlighetens skull ett stativ :-)

Allt för min syster

http://www.youtube.com/watch?v=HrLbrBtD2H0

Du och jag vid havet, en sista gång..

Allt för min syster är en film som väcker tankar om designbarn, hur långt man kan gå för att rädda sitt barn och rätten att bestämma över sin egen kropp.
Regissören har tagit ut svängarna ordentligt och gjort en riktig snyftare. Kan säga det att så mycket som jag grät när scenen vid havet visades har jag aldrig gråtit förut. 
Anna är ett designerbarn, hon är utvald. En kopia av hennes systers gener, perfekt utformad för donationer.
Hennes syster är svårt sjuk i leukemi. Anna håller hennes syster vid liv, men vill vid 13 års ålder inte donera längre, även fast hon vet att hennes syster kan dö.

Rätten att bestämma över sin kropp.
Ur eget perspektiv, skulle jag ha gjort vad som helst för att rädda min syster om jag varit i dennes situation. Jag är mamman som gör vad som helst. 




RSS 2.0